Views

donderdag 20 december 2018

Verhalenbundel van John Stefan: ROANS GETUIGENIS EN ANDERE VERHALEN

De nieuwe verhalenbundel van John Stefan bevat vijf korte verhalen:

ROANS GETUIGENIS, waarin een jongen op een positieve manier herinneringen ophaalt aan zijn relatie met een boylover, hoewel er toch ook dingen op het randje zijn gebeurd,

AAN HET EIND VAN DE SPOORLIJN, waarin een boylover wordt gezien in een genante situatie met zijn buurjongen en hij moet vluchten. Hij komt in de wildernis terecht, waar een aantal jongens bij elkaar leven, die net als hij gevlucht zijn uit een maatschappij vol onbegrip.

In #RAMONOOK wordt een boylover geconfronteerd met een MeToo-situatie, waarin hij verkeerde met een jongen van het jeugdkamp waarin hij toen werkte.



DE BEHANDELING gaat over een boylover die een behandeling krijgt om met zijn pedofiele gevoelens om te gaan. Hij komt in contact met een jongen die het restaurant bezoekt waar hij werkt en op wie hij verliefd wordt. Dan komt het tijdens de begrafenis van de restauranteigenaar tot een ontmoeting met de jongen...

In DORIANS # 1 FAN ontdekt een jongen die een groot fan is van boyloveschrijver Dorian Stewart, dat ze in hetzelfde vakantiepark verblijven. De schrijver zelf is geïnteresseerd in de jongen, maar het probleem is dat Dorian Stewart een pseudoniem is.

ZIE ONDER KORTE VERHALEN IN DE RECHTERKOLOM.

1 opmerking:

Anoniem zei

Connaissez vous Les Diagonales du temps?

https://lesdiagonalesdutemps.blogspot.com